Nocnevidenie-termovizia.sk
Kategórie tovaru
Obojok GPS pre psov Astro 320+DC 40+SK TOPO
Číslo produktu:PO
Cena (bez DPH):537,49 €
Cena (s DPH):644,99 €
Počet:
Dostupnosť:Dodanie k Vám 1-7dní
Popis

 Spojenie technológií GPS a VHF vám dá prehľad o každom kroku vášho psa pri poľovačke, záchrannárskej činnosti či prechádzke. GPS obojok pre psov Astro 320 je na Slovenský trh dodávaný s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, predinštalovaná topografická mapa Slovakia Topospolu s kompletnou použivateľskou príručkou v slovenčine. Produkt a jeho použitie je schválené pre lokalizáciu loveckých psov na Slovensku. Prevádzkovanie zariadenia na území Slovenskej republiky je možné na základe podmienok určených v individuálnom povolení na používanie frekvencie.

Obojok pre psov GPS Astro 320  je výsledkom dlhoročného vývoja. Najnovšia generácia prináša mnohé vylepšenia, ktoré zvyšujú úžitkovú hodnotu. Polohu vášho psa môžete sledovať na GPS/VHF prijímači Astro 320, ktorý napájajú dve AA batérie. Na jednom prijímači Astro môžete dokonca sledovať až 10 psov naraz, pričom GPS obojok posiela informácie o svojej polohe raz za 5, 10, 30 alebo 120 sekúnd. Samozrejme rozsah si môžete zvoliť individuálne.

Celkom nové používateľské rozhranie (aj v slovenčine) umožňuje jednoduché a intuitívne ovládanie všetkých dostupných funkcií. Astro 320 je vybavené slotom na microSD karty, ktorý môžete využiť na nahratie ľubovoľných máp z edície TOPO alebo cestné. Výbava Astro 320 je doplnená aj o ďalšie vychytávky, ktoré uľahčujú pohyb v (neznámom) teréne. Astro 320 podporuje používanie vlastných vytvorených máp (Custom Maps*), vibračný alarm, 3D kompas spolu so zvýšenou odolnosťou robí z Astro 320 spoľahlivého spoločníka.

Nová generácia obojku prináša predovšetkým vylepšenú konštrukciu a ďalšie parametre - výdrž batérie 17 - 48 hodín (v závislosti od použitia), LED indikátor stavu, vodotesnosť, dosah až 10km* v závislosti od terénu. Astro 320 podporuje pripojenie až 10-tich obojkov DC-40 súčasne s vlastnou ochranou / kódovaním prenosu cez VHF.