Nocnevidenie-termovizia.sk
Kategórie tovaru
Termovízia Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO
Číslo produktu:XP50 PRO
Cena (bez DPH):0,00 €
Cena (s DPH):0,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis
  • Parametre produktu
    Termovízia Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO je binokulárne zariadenie s presným, laserovým diaľkomerom. Senzor zariadenia má väčšiu citlivosť (NETD <40mK) a rozlíšenie 640x480 px. To vám poskytuje perfektne ostrý, prekreslený obraz. Disponuje zabudovaným laserovým diaľkomerom, ktorý poskytuje presné meranie vzdialenosti po objekt, ktorý sledujete.

    Na snímanie tepelného obrazu používa zariadenie mikrobolometer s citlivosťou NETD <25 milikelvín (mK). Ten opisuje schopnosť snímača odlišovať 2 body, ktoré sú blízko seba s tým, že teplotný rozdiel bude čo najmenší. Čím je NETD hodnota nižšia, tým senzor lepšie zaznamenáva malé teplotné rozdiely daných objektov. Tiež ich dokáže oddeliť od okolitého tepelného šumu.

    Napríklad počas hmly alebo chladného rána má okolité prostredie nízky teplotný kontrast. Toto sú najťažšie podmienky pre zariadenie, aby dokázali vyobrazuje objekty. S termovíziou Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO to nie je žiadny problém, pretože senzor citlivosti je schopný rozlišovať tie najmenšie teplotné rozdiely a spolu so zameriavačom vám poskytnú jasný obraz pri love s tým najlepším kontrastom.

    V porovnaní s monokulárnymi prevedeniami, kde pozorujete objekty len jedným okom, pozorovanie s binokulárnym zariadením Accolade poskytuje oveľa väčšie pohodlie. Nedochádza ani k únave vašich očí, ani keď pozorujete objekty dlhšiu dobu. Pretože pozorovanie obrazu oboma očami je prirodzenejšie ako len jedným, vaše rozpoznávanie detailov je presnejšie.

    S technológiou Image Boost, ktorá predstavuje kombináciu patentovaných softvérových algoritmov, dokážete zvyšovať ostrosť kontúr tepelných objektov. Prináša aj bezkonkurenčnú kvalitu zobrazenia. S touto technológiou je obraz ostrejší, s kvalitným prekreslením aj tých najmenších detailov tepelných objektov. Umožňuje aj ich identifikáciu a detekciu.

    Vďaka výkonnému objektívu s kombináciou s teplotným senzorom s citlivosťou NETD <25 mK, ktorý je profesionálny, poskytujú skvelé schopnosti detekčnosti. Pri objekte s výškou 1,8 m dokážete detekovať objekty počas úplnej tmy na vzdialenosť až 1800 metrov. 8-násobný digitálny zoom vám poskytuje lepšie zamierenie s úplným rozpoznaním cieľa na väčšiu vzdialenosť.

    So vstavaným videorekordérom dokážete uchovávať vaše jedinečné zábery z pozorovania. Jednoduchým stlačením tlačidla REC spúšťate tvorbu záznamu, ktorý môžete neskôr zdieľať spolu s rodinou alebo priateľmi. 16 GB pamäť je zabudovaná tiež. Je schopná uložiť veľké množstvo hodín vašich video záznamov alebo nasnímaných tisícok snímok. Ukladanie videa prebieha aj so zvukom. K videu dokážete tak pridať aj svoj komentár.

    Pomocou funkcie Wi-Fi je možné pripojiť zariadenie k vášmu smartfónu alebo tabletu. Môžete tak sledovať videá a snímky na obrazovke. Tiež môžete sťahovať vaše zábery, aktualizovať softvér spolu s ďalšími užitočnými funkciami.

    Aplikáciu pre systém Android stiahnete TU.
    Aplikácia pre systém iOS stiahnete TU.

    Termovízia Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO poskytuje ochranu vodotesnosti IPX7, ktorá ju chráni pred dažďom, snehom a prachom. Pri ponorení zariadenia do vody do hĺbky 1 m počas 30 minút je schopné ďalšej prevádzky.

    Pre napájanie používa systém B-Pack, ktorý je zložený z dobíjacieho akumulátora IPS7, ktorý je ľahko vymeniteľný. Má kapacitu 6,4 Ah a poskytuje dobu prevádzky až 8 hodín. Rovnako je k dispozícii akumulátor IPS14, ktorý je výkonnejší alebo priestor pre klasické AA batérie. Tie sa dajú používať pri napájaní mimo siete.

    Používanie detekčného senzora, ktorý má rozlíšenie 640x480 px a pokročilé spracovanie algoritmov, prinieslo vysokú kvalitu zobrazovania. Rovnako aj vysokú ostrosť, kontrast, lepšiu identifikáciu zveri a sledovaných objektov a rozoznávanie tých najmenších detailov, ako je krovie, vetvičky, tráva a terén. S týmito vymoženosťami je zariadenie aj niekoľkonásobne drahšie.

    Technológia AMOLED podporujúca farebný displej a poskytuje kontrast medzi čiernou a bielou, zobrazuje aj veľmi živé farby. AMOLED technológia disponuje výhodou plynulého zobrazovania bez akéhokoľvek spomaľovania. Ani nízke teploty nerobia zariadenie žiadny problém. Úspora energie nesmie chýbať.

    Zariadenie Accolade XP50 PRO ponúka 8 farebných paliet zobrazovania. Klasický režim "White Hot" je univerzálny, pri detekcii divokej zveri je veľmi krát preferovaný režim "Hot Black". Monochromatická červená zabraňuje oslňovaniu očí jasom displeja. Sépiová farba zlepšuje pozorovanie objektov na veľké vzdialenosti. Zatiaľ čo „Red Hot, Rainbow a Ultramarine“ dokážu lepšie zobrazovať teplotné rozdiely objektov. Fialová farba dokáže lepšie a rýchlejšie identifikovať objekty.

    Môže sa nabíjať pomocou externého zdroja, ako je napríklad POWERBANK, pomocou portu micro USB. Vlastnosť, ktorá vás poteší, je, že dokážete nabíjať zariadenie v extrémne chladných podmienkach pomocou externého zdroja.

    Pre rozdielne vzdialenosti medzi očami každého človeka slúži rozťahovanie a približovanie okulára. Užívateľ si sám môže nastavovať vzdialenosť medzi očami, ktorá zodpovedá jeho potrebám.

    Termovízia poskytuje optimalizáciu obrazu podľa toho, kde sa nachádzate. Poskytuje prednastavené režimy. Les, mesto, lúka majú roz